HSTS korak do potpisivanja novog ugovora s Tibharom

Direktor HSTS-a Renato Čengić i član Izvršnog odbora HSTS-a Damir Jurčić održali su sastanak s tvrtkom Tibhar, koja je protekle tri godine glavni sponzor Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Po dosadašnjem ugovoru predviđeno je da se u zadnjoj godini ugovora održi sastanak na kojem bi se razmotrila daljnja suradnja. Važan sastanak čelnika Tibhara i HSTS-a s obzirom na to da protekla godina nije bila lagana zbog pandemije Covid-19, a trenutna situacija u svijetu je daleko od idealne.
- Ugovor s renomiranom tvrtkom Tibhar nam traje do kraja 2022., a nakon sastanka s generalnim direktorom njemačke tvrtke Rolandom Bergom mogu biti jako zadovoljan. Pregovori su trajali više od dva sata i korak smo do potpisivanja novog četverogodišnjeg ugovora. Veliko hvala Damiru Jurčiću, koji je odradio velik posao u ovim pregovorima - kazao je Renato Čengić, direktor HSTS-a.
Berg je istaknuo kako je zadovoljan rezultatima hrvatskih stolnotenisača i akcijama koje je organizira HSTS.
- Detalji ugovora znat će se nakon što sve bude napismeno, ali mogu najaviti da će biti jako povoljan za hrvatski stolni tenis. Pogotovo s obzirom kada vidimo kakva je situacija u svijetu - zaključio je Čengić.

Cengic Berg Jurcic Tibhar 2021 2