U subotu Final Four Kupa u Samoboru i Zagrebu

Sutra će se u Samoboru i Zagrebu igrati završnica Hrvatskog kupa za stolnotenisače i stolnotenisačice.

Muški dio Final Foura igra se u Samoboru (dvorana STK Samobor, Gajeva 48) u organizaciji GSTK Zagreb, koji i brani naslov pobjednika. Parovi polufinala su: Zagreb - Starr te Libertas Marinkolor - Vodovod (11 sati), dok su susreti za 3. mjesto i finale na rasporedu u 17 sati. Djevojke će FF igrati u Zagrebu (dvorana OŠ Kreativan razvoj, Dedići 102), domaćin natjecanja je dr. Časl koji i brani naslov. Parovi polufinala su dr. Časl - Varaždin te Vodovod - Malinska Dubašnica (11 sati). Susret za 3. mjesto i finale igraju se u 17 sati.
Ukoliko dođe do promjene epidemiološke situacije, NK HSTS-a će pravovremeno donijeti eventualne promjene u satnici. Prvenstveno se to odnosi na raspored odigravanja susreta ukoliko dođe do ograničenja broja ljudi u dvorani. Sukladno odlukama klubova sudionika završnice Kupa svaki klub ima pravo na osam osoba u dvorani (uključivši igrače i trenere) te če se završnica igrati bez gledatelja.

U cilju maksimalne sigurnosti svih sudionika završnice "Protokol COVID 19" je sljedeći:
1. Sve ekipe trebaju dostaviti pismeni popis igrača, trenera i pratećeg osoblja na natjecanje i dostaviti ga Goranu Radanoviću (Samobor) i Martinu Tinu Časlu (Zagreb). Popis mora sadržavati: Ime i prezime, datum rođenja, funkcija te broj telefona
2. Na ulazu u dvoranu svim osobama će se mjeriti tjelesna temperatura (osobama koje će imati temperaturu višu od 37.2 neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu)
3. Preporuča se svim klubovima da prilikom polaska na natjecanje izmjere tjelesnu temperaturu svojim članovima te da osobe koje imaju temperaturu višu od 37,2 niti ne krenu na natjecanje
4. Sve osobe (osim igrača koji igraju) su dužne nositi zaštitne maske u dvorani
5. Svlačionice se neće koristiti, što znači da sve osobe moraju doći u dvorane u opremi za igranje
6. Između jutarnjeg i poslijepodnevnog dijela programa izvršiti će se dezinfekcija dvorane i opreme
7. Rukovanje između igrača, trenera i sudaca je zabranjeno
8. Maksimalan broj osoba jedne ekipe koje smiju biti u dvorani je osam
9. Gledateljima je ulaz zabranjen