Završen prvi dio sezone, Starru jesenska titula

Završen je prvi dio sezone u HEP Superligi stolnotenisača, a nakon 9. kola prvi je kroz ciljnu ravninu prošao Starr.

Varaždinci su ostvarili svih devet pobjeda (27-5 meč razlika), a drže i prvo mjesto na listi igrača s najboljim učinkom. Ređep je u prvom dijelu sezone ostvario 11 pobjeda i tek jedan poraz. Varaždinci su na najboljem putu da obrane naslov prvaka. U stopu ih prati Libertas Marinkolor (8-1) koji ima tri igrača u vrhu po učincima, Šurbek (8-1), Japec (8-1) i Simović (8-2). Zagreb je treći s 5-4, a isti učinak imaju Vodovod i Srdoči. Split je dobro krenuo u sezonu, ali je u posljednja tri kola nanizao poraze te je pao na šesto mjesto (4-5). Pula, Požega i Dugo Selo imaju 3-6, dok je na začelju Slavonski Brod s 0-9.
Nakon dva uzastopna poraza od vodećih momčadi prvenstva Zagreb je prvi dio sezone okončao pobjedom i to na gostovanju u Puli (3:0). Goste je u vodstvo doveo Maglić koji je s 3:1 svladao Runjića. Malo je nedostajalo da Pula izjednači, Krstevski je protiv Zovka prva dva seta slavio s 11:3, da bi gostujući igrač ipak režirao preokret (3, 3, -9, -10, -7). Potvrdu ukupne objede osigurao je Ban koji je s 3:0 svladao Marakovića.
Vatreno je bilo u Rijeci gdje su Srdoči protiv Dugog Sela (3:2) ostvarili treću uzastopnu pobjedu te prvi dio sezone okončali na petom mjestu. Riječani su ove sezone četiri puta susret riješavali u odlučujućem susretu i sva četiri puta pobijedili. S Dugim Selom sva tri igrača su doprinjela pobjedi, Samac je svladao Murata, Divković M. Martineka, a Jakelić Murata, dok je pobjede za goste osigurao L. Martinek.
Starr je devetu pobjedu sezone ostavrio na gostovanjju kod Požege (3:1). Osim pobjede Mihaljevića nad Peršoljom (3:1) Varaždinci su sve susrete riješili u tri seta.
Split je upisao i treći uzastopni poraz i to na gostovanju kod Vodovoda (3:0). Osječani su gostima prepustili po set u svakom susretu, što im je donijelo pomak na četvrto mjesto na tablici, a Splićani su pali na šesto mjesto.
Libertas Marinkolor je imao najlakši posao u ovom kolu, u Gospinom polju Pituri su s glatkih 3:0 bili bolji od Slavonskog Broda.
Drugi dio HEP Superlige kreće 18. siječnja 2020., a parovi 10. kola su: Zagreb - Slavonski Brod, Libertas Marinkolor - Split, Vodovod - Dugo Selo, Srdoči - Starr, Požega - Pula.