HSTS korak do novog ugovora s tvrtkom Tibhar

Direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić nalazi se ovih dana u Njemačkoj gdje je gost renomirane tvrtke Tibhar.

Naime, u sjedištu tvrtke održan je sastanak s vlasnikom Tibhara Rolandom Bergom i glavnim menadžerom Damirom Jurčićem kako bi se analiziralo proteklo razdoblje suradnje te realizacija ugovora između HSTS-a i Tibhara.
- Berg je pohvalio dobre rezultate i napredak Tomislava Pucara na svjetskoj rang listi te aktivnosti HSTS-a u sledećem razdoblju - istaknuo je direktor HSTS-a Renato Čengić.
I to s punim pravom. Tomislav Pucar je 33. igrač svijeta, a Hrvatska će u 2020. biti domaćin nekoliko značajnih natjecanja. Uz već tradicionalne Zagreb Open te Croatia Open za juniore i kadete, u sljedećoj godini ugostit ćemo i Europsko prvenstvo do 21 godine i omladinsko Europsko prvenstvo. Također, tu je i međunarodni turnir Milenij Opatija Open, koji se u budućnosti želi još više probiti na međunarodno tržište.
- Tvrtka Tibhar nam je odličan partner u daljnjem napretku, puno su nam pomogli u raznim aspektima, a pogotvo što se tiče opreme. I prije završetka ugovora Tibhar je ispunio sve svoje obaveze te je sva oprema dostavljena u Hrvatsku - ponosno je kazao Čengić.

Jurcic Tibhar


Berg je naglasio veliku zaslugu Damira Jurčića u realizaciji ugovora, koji je zapravo i pokrenuo suradnju Tibhara i HSTS-a. Također je istaknuo da se i na sportskom planu nacionalni savezi, pod okriljem Tibhara, trebaju još više povezivati i surađivati. Raditi što više na zajedničkim pripremama i kampovima, kao što je to HSTS organizirao u Opatiji ove godine. Inače, pod sponzorskim ugovorima s tvrtkom Tibhar su i reprezentacije Poljske, Francuske, Rumunjske, Belgije, Slovenije, Brazila itd., a od igrača tu su Tomislav Pucar, Vladimir Samsonov, Emmanuel Lebesson, Cristian Pletea, Darko Jorgić, Bernadette Szocs itd.
Na poziv direktora Saveza Roland Berg bi trebao biti gost na omladinskom Europskom prvenstvu u Zagrebu gdje bi se prema svemu sudeći trebao potpisati novi ugovor između tvrtke Tibhar i HSTS-a. Za podsjetnik, trenutni ugovor između tvrtke Tibhar i HSTS-a je najbolji ugovor u povijesti ovog Saveza.

Cengic Berg Erwin Tibhar