Health Card sponzor muške reprezentacije

Hrvatski stolnoteniski savez i Medicinska mreža 'Health Card' odnedavno su postali partneri. Točnije, 'Health card' je postao sponzor muške seniorske reprezentacije te su spomenute kartice uručene Andreju Gaćini, Tomislavu Pucaru, Tomislavu Frani Kojiću, Filipu Čipinu, Tomislavu Kolareku i Nevenu Karkoviću.

Riječ je o karticama s kojom se mogu dobiti popusti na usluge u privatnim zdravstvenim ustanovama. I to od 10% do 50% popusta na sve usluge u odabranim partnerskim ustanovima, neovisno o načinu plaćanja i bez ograničenja u broju posjeta! Popust se ostvaruje odmah po kupnji kartice. Najkvalitetnije zdravstvene ustanove sa područja Hrvatske i regije garancija su kvalitete.
'Health Card' je na vlastitu incijativu želio postati sponzor najjačeg brenda HSTS-a, a to je upravo muška stolnoteniska vrsta, koja je na posljednjem Europskom prvenstvu osvojila šesto mjesto!
Također, 'Health Card' je svim članovima sdtolnoteniske obitelji ponudio posebnu ponudu i to 40% popusta na redovnu cijenu kartice. Umjesto 365 kuna, godinu dana uživajte u Health Card pogodnostima za 219,00 kn! Vrijedi i na cijene obiteljskih kartica!
Za korištenje pogodnosti možete ih kontaktirati na + 385 1 580 45 75 ili + 385 99 327 17 12, a sve ostale informacije mogu se se dobiti i na web stranici http://www.health-card.com/.