David Iveković i Jana Kovačević osvojili 4. turnir regije Srednja Hrvatska

U nedjelju u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku odigran je 4. otvoreni turnir regije Srednja Hrvatska. Na turniru je nastupilo preko 130 mladih igračica i igrača iz 16 klubova naše regije i grada Zagreba. 

Najbolji junior bio je David Iveković iz Zaboka, drugo mjesto osvojio je Neven Spaček iz Krapine, dok su treće mjesto podijelila još dva domaća igrača, Ivan Tuđa i Luka Iveković. Najbolja juniorka bila je Jana Kovačević iz Svete Nedelje i to ispred članice dugoreškog Aquaestila Ane Stepinac i Velikogoričanke Magdalene Bradić.
Kod kadeta na postolju tri domaća igrača. Pobijedio je Mislav Posavec, na drugo mjesto ugurao se Luka Dragun (Dugo Selo), dok su treće mjesto podijelili Tin Grabrovečki i Hrvoje Martinec.
Kod kadetkinja Lana Stepinac iz Aquaestila osvojila je prvo mjesto, ispred Jane Kovačević iz Svete Nedelje i Magdalene Bradić iz Velike Gorice. Zabočanin Luka Kramarić bio je najbolji kod mlađih kadeta, drugi je bio Lovro Škalac (Samobor), a treće mjesto podijelili su David Zrinski iz Stubičkih Toplica i Filip Tkalec iz Zagrebačkog Tis-a. Bruna Gučin iz Donje Stubice pobijedila je kod mlađih kadetkinja ispred klupske kolegice Adriane Landripet. Treće mjesto podijelile su Anja Kozomara iz zagrebačke Mladosti i Ema Fučkar iz Zaboka. Dugoselac Luka Tepeš pobijedio je kod najmlađih kadeta, drugo mjesto pripalo je Jaskancu Mihaelu Matešiću, dok su treći bili Teo Sirovec iz Krapine i Luka Korman iz Stubičkih Toplica. Kod najmlađih kadetkinja još jedno prvo mjesto za Brunu Gučin iz Donje Stubice, drugo je pripalo Graciji Kačavenda iz Stubičkih Toplica, a treće su podijelile Victoria Pustaj iz Jastrebarskog i Mara Markovanović iz Dugog Sela. Najbolji klinac bio je Leon Benković iz Aquaestila, dok je drugo mjesto pripalo Oliveru Poljaku iz Svete Nedelje. Treće mjesto podijelili su Leon Zrinski iz Stubičkih Toplica i Leon Pužek iz Dugog Sela. Članica Aquaestila Leeloo Vukelja osvojila je turnir klinceza. Drugo mjesto pripalo je Nikolini Pužek iz Dugog Sela, dok su treće bile Tia Bivol iz Donje Stubice i Barbara Tepeš iz Dugog Sela.