Sjeverna Hrvatska

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

Kvalifikacije regije Sjever za ekipno Hrvatsko prvenstvo

U Mihovljanu u organizaciji MSTC Čakovec odigrane su kvalifikacije regije Sjever za ekipno prvenstvo Hrvatske, koje će se od 25. do 27. svibnja 2018. igrati u Osijeku (juniori i mlađi kadeti.

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

Rinaldo Jurinec i Dora Cividini novi seniorski prvaci Međimurja

Rinaldo Jurinec (Putjane) i Dora Cividini (Mihovljan) seniorski su prvaci Međimurja za sezonu 2017./2018. Titule su osvojili na prvenstvu odigranom u subotu u dvorani 2. Osnovne škole u Čakovcu, na kojemu se natjecalo 83 igrača i osam igračica.

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

Prezentacija stolnog tenisa u OŠ Svibovec

U Osnovnoj školi Svibovec održana je prezentacija stolnog tenisa u sklopu školskog projekta Vježbaonica, a istu su održali predstavnici STK Starr i Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin Ronald Ređep i Zeng Jia.

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

Putjane najuspješnije na prvenstvu Međimurja

Nakon prvenstva Međimurja za seniore i seniorke prošle, ove subote u dvorani 2. Osnovne škole u Čakovcu odigrano je prvenstvo za mlađe i veteranske kategorije.

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

Besplatna stolnoteniska škola u Velikom Trgovišću

Nakon besplatne škole stolnog tenisa u Brestovcu ista akcija održavala se u još jednoj sredini u Zagorju. Naime, osnovna škola Veliko Trgovišće proteklih mjesec dana ugostila je STK Zabok i trenera Luku Vrančića te im ustupila svoju sportsku dvoranu na korištenje.

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

Starrovci posjetili mlade stolnotenisače u Beretincu

Škola stolnog tenisa kluba Starr u Beretincu, koja djeluje u sklopu projekta Regionalni stolnoteniski centar Varaždin, uspješno radi zahvaljujući razumijevanju općine Beretinec.