PIG regija

Kategorija: PIG regija

U Vrsaru obilježen Dan ružičastih majica

Stolnoteniski klub Vrsar je ispred Stolnoteniskog saveza Istarske županije, a u suradnji sa Sportskom zajednicom Istarske županije i Policijske uprave Istarske županije, obilježio  Nacionalni dan ružičastih majica.

Kategorija: PIG regija

Održan kamp za mlađe uzraste u Novigradu

Proteklog tjedna, točnije 05.-07.01.u organizaciji Stolnoteniskog kluba Novigrad, održan je trodnevni stolnoteniski kamp za sve mlađe uzraste.

Kategorija: PIG regija

Proslavljena 15 godišnjica STK Višnjan

STK Višnjan, koji je osnovan krajem 2001., obilježio je 15 godina uspješnog rada.

Kategorija: PIG regija

Vrijednom sportskom donacijom nagrađeni klubovi STK Tar i STK Novigrad

U sklopu pripremnog stolnoteniskog kampa hrvatske muške i ženske mlađe selekcije koji se održava u Vrsaru od 19.- 26.02. održan je i pokazni trening seminar za sve trenere iz Istarske županije koji rade sa mlađim uzrastima. Tema je bila priprema i vođenje treninga za mlađe uzrasne kategorije, a predavači su bili Darko Arapović i Željan Gaćina, treneri selekcija te ujedno i voditelji kampa. Predavanje je okupilo blizu dvadesetak trenera i djece iz nekolicine istarskih klubova.
Tom je prigodom direktor HSTS-a Renato Čengić uručio i stolnoteniskog robota renomirane firme TIBHAR stolnoteniskim klubovima STK “Tar“ i STK “Novigrad“ kao nagradu za dugogodišnji rad sa mlađim uzrastima. Ova vrijedna nagrada uvelike će olakšati rad u klubovima sa mlađim uzrastima te dodatno motivirati i ostalu djecu da vrijedno treniraju i usvajaju nova znanja i vještine, a nastavak je vrijedne akcije HSTS-a da se potencira rad sa mladima i u manjim sredinama.
-Zahvaljujemo se Hrvatskom Stolnoteniskom savezu na vrijednoj donaciji i očekujemo još uspješniju suradnju u budućnosti -poručuju iz klubova STK “Tar“i STK “Novigrad“.

                                                                                                            Kategorija: PIG regija

Regionalni trening u Puli

Jednodnevni regionalni kamp održao se u Puli na kojem su sudjelovali igrači STK Opatija '08, Lukas Šimčić i Alen Šebalja s trenerom Diegom Lipovšekom.

Kategorija: PIG regija

U Puli održan regionalni kamp za najmlađe

U Puli je održan još jedan regionalni kamp, samo što su za razliku od prethodnog vikenda ovog puta testirani mladi stolnotenisači rođeni 2008. i 2009. Osim domaćih igrača bili su dečki iz Tara i Brovinja, te cure iz Vrsara. Nažalost, nisu bili igrači iz Maestrala i Kanfanara.