Dalmatinska regija

Kategorija: Dalmatinska regija

Ovo su pobjednici 26. Prvenstva Vele Luke

Povodom dana Općine Vela Luka i blagdana Sv. Josipa, nakon dvogodišnje pauze prouzrokovane Covid mjerama, STK Lučica je organizirala 26. Prvenstvo Vele Luke u stolnom tenisu. 

Kategorija: Dalmatinska regija

U Grudama održano 10. prvenstvo Dubrovačko-neretvanske županije

U Konavlima, mjesto Gruda, u dvorani OŠ Gruda, a u organizaciji STK Konavljanin i županijskog stolnoteniskog saveza, održano je 10. prvenstvo Dubrovačko-neretvanske županije u stolnom tenisu.

Kategorija: Dalmatinska regija

Osamdeset djece iz devet klubova na turniru Zaton 2019.

Na turniru Zaton 2019. natjecalo se 80 djece u devet pojedinačnih kategorija, a svoje predstavnike imalo je čak devet klubova iz cijele Dalmacije.

Kategorija: Dalmatinska regija

‘Piturima‘ 18, Lučici 17, Pločama 6, a Konavljaninu 3 medalje

U organizaciji STK Libertas Marinkolor i Regionalnog stolnoteniskog centra Dubrovnik u nedjelju u Sportskoj dvorani u Gospinom polju održano je 12. županijsko prvenstvo.

Kategorija: Dalmatinska regija

Vito Žmara i Franka Miškić najbolji na regionalnom Top-u 8 u Zatonu

U Zatonu se održao Top 8 Dalmatinske regije u kategoriji najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja što je bilo prvo službeno HSTS natjecanje za djecu organizirano u Šibensko-kninskoj županiji.

Kategorija: Dalmatinska regija

Počele prijave za turnir Zaton 2019.

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na 14. tradicionalnom stolnoteniskom turniru za mlađe uzraste Zaton 2019., koji će se održati u nedjelju, 19. svibnja 2019. godine, u sportskoj dvorani vatrogasnog doma u Zatonu.