Uncategorised

Mirela Đurak i Mateja Jeger u polufinalu parova!

Mirela Đurak i Mateja Jeger izborile su polufinale parova na Zagreb Openu! Naše stolnotenisačice pobijedile su četvrte nositeljice Njemice Chantal Mantz i Wan Yuan sa 3:2 (9, -9, -10, 7, 9) te će za finale igrati protiv Bjeloruskinja Nadezhde Bogdanove i Darije Trigolos.

Popis prijava za 23.Memorijal Antun Tova Stipančić (Zagreb, 21.-22.11.2015.)

   
   
   
Popis prijava za 23.Memorijal Antun Tova Stipančić (Zagreb, 21.-22.11.2015.)     preuzmi

Alen Ivančin

Obavještavamo sve stolnoteniske klubove da se trenutno vodi velika borba za zdravlje našeg Alena Ivančina koji se trenutno nalazi u klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević.Stanje je dosta ozbiljno (teška upala mozga), ali se nadamo da će naš Alen uz sve nas izdržati i pobijediti bolest.

Zato molimo sve klubove,trenere i igrače da pozitivno misle i da nam ova teška situacija bude motiv za ozdravljenje Alena Ivančina koji je neizostavni dio hrvatskog stolnog tenisa.

 

Renato Čengić

Raspored jesenskog dijela Superlige

   
   
   
Raspored jesenskog dijela Superlige        muški
  žene

Solidan start naših predstavnika u Olomucu

fucec zgbopenJučer je u češkom Olomoucu započeo Czech Open, turnir iz ITTF World Tour serije. Na njemu nastupa osmero naših predstavnika od kojih sedam igra kvalifkacije, dok je Tian Yuan direktno u glavnom turniru. Jučer su odigrana dva kola u kvalifikacijskim skupinama.