Poziv na godišnju konferenciju trenera

Europska stolnoteniska federacija u suradnji s Rumunjskom stolnoteniskim savezom (FRTM) poziva sve europske trenere na godišnju konferenciju trenera ETTU -a koja će se održati u Cluj Napoci u Rumunjskoj, 4. - 6. listopada 2021.

Mjesto sastanka je Grand Hotel Napoca i predavači su Alina Paula Apostu (Rumunjska), CHEN Zhibin (Kina) i LIU Yanjun (Austrija). Prijave i želje za smještaj mogu se poslati najkasnije do petka, 24. rujna 2021. Auri Bordei (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), Radu Voineu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)  i Ani Ivošević (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
Istodobno, ETTU u suradnji sa Slovačkim stolnoteniskim savezom poziva sve europske trenerice na seminar žena trenera ETTU koji će se održati u slovačkom gradu Senecu od 8. do 10. studenog 2021. Seminar ženskih trenera ETTU-a je dio obrazovnog programa razvoja ETTU -a i prvenstveno je namijenjen svim europskim trenericama, ali su dobrodošli i svi drugi treneri iz Europe i drugih kontinenata. Predavači na seminaru će biti sportski psiholog prof. Ivana Sadaić, austrijski nacionalni trener Jaroslaw Kolodziejczyk i mađarski nacionalni trener Peter Aranyosi.
Sve informacije možete pogledati na sljedećem linku https://www.ettu.org/?proxy=redaktion/About%20ETTU/Development/ETTU-Women-Coaches-Seminar-2021-Senec-SVK-November-8th-10th-2021-.pdf