Predsjednik ETTU-a Igor Levitin se zahvalio našem Savezu

Povodom odlične organizacije Europskog prvenstva mladih u Varaždinu na adresu Hrvatskog stolnoteniskog saveza stigao je e-mail zahvale od predsjednika Europske stolnoteniske unije g. Igora Levitina. 

Poštovani gospodine Radanoviću,

U ime Europske stolnoteniske unije (ETTU) želio sam se još jednom zahvaliti vama i Hrvatskom stolnoteniskom savezu na izvrsnoj organizaciji Europskog prvenstva mladih GAZPROM 2021.

Bio je to fantastičan događaj i pružio je savršenu platformu našim mladim sportašima da pokažu svoje talente. Siguran sam da će inspirirati još mnogo ljudi u Hrvatskoj da se bave našim sportom.

Zahvalni smo vama i vašim ljudima što ste organizirali prvenstvo i osigurali njegovo sigurno održavanje u ovako izazovnim okolnostima. Kao što znate, važno je nastaviti organizirati događaje za naše sportaše kako bi se mogli razvijati i kako bi jačali naš sport. Naravno, naš prioritet je sigurnost igrača i bili smo impresionirani mjerama opreza koje ste primijenili u Varaždinu.

U budućnosti se radujemo povratku u Hrvatsku te ćemo s mnogo povjerenja biti sigurni kako ćete osigurati odlične stolnoteniske događaje.

S poštovanjem,
Igor Levitin
Predsjednik ETTU-a

Zahvala predsjednika ETTU-a Igora Levitina