Hencl, Vidaković, Zidarić i Benko prvaci Hrvatske

U Osijeku je u organizaciji STK Vodovod završeno prvenstvo Hrvatske za kadete i najmlađe kadete.

U konkurenciji kadeta prvak je Ivan Hencl (TIS), koji je u Osijeku blistao osvojivši sve četiri moguće titule. U finalu pojedinačnog turnira svladao je klupskog suigrača Leona Benka s 4:2.
Kod kadetkinja prvakinja je Marla Vidaković (Mladost). Na putu do titule sve prolazila je bez većih problema, a u finalu je s 4:1 bila bolja od Zrinke Rebić (STK Zagreb). Rebić je također imala uspješan turnir, osvojila je dva zlata (parovi i miks) te dva srebra (pojedinačno i ekipno).
Kod najmlađih kadeta blistao je Petar Zidarić. Pulski igrač također je osvojio sve što se moglo, a u pojedinačnom finalu je s 3:0 svladao klupskog suigrača Matiju Zohila.
Inače, za Pulu je ovo bio vrlo uspješan turnir, osvojili su 14 medalja, od toga pet zlatnih, jednu srebro i osam bronci. Tjedan ranije su na juniorskom i mlađe kadetskom prvenstvu osvojili 10 medalja. U ova dva tjedan su na državnim prvenstvima za mlađe kategorije osvojili devet zlata, četiri srebra i 11 bronci.
Kod najmlađih kadetkinja odličan turnir imala je Lana Benko (TIS). Tri finala i tri zlata. Na putu do pojedinačne titule nije ispustila niti set, a finalu je s 3:0 bila bolja od Julije Schweigert (Donji Miholjac). Inače, zagrebački TIS je na ovom prvenstvu osvojio čak sedam zlatnih medalja i dvije srebrne.Kadeti
Pojedinačno: 1. Hencl (TIS), 2. Benko (TIS), 3. Islamović (GSTK Zagreb) i Zohil (Pula)
Parovi: 1. Benko/Hencl (TIS), 2. Dvorski/Milak (Starr/Visia), 3. Islamović/Majcen (GSTK Zagreb) i Kurilić/Zohil (Dalmatinac Pag/Pula)
Mješoviti parovi: 1. Hencl/Rebić (TIS/STK Zagreb), 2. Benko/Smailji (TIS/Srdoči), 3. Vale/Miličević (Pula) i Islamović/Vidaković (GSTK Zagreb/Mladost)

Kadetkinje:
Pojedinačno: 1. Vidaković (Mladost), 2. Rebić (STK Zagreb), 3. Buić (Pula) i Smailji (Srdoči)
Parovi: 1. Rebić/Smailji (STK Zagreb/Srdoči), 2. Kačavenda/Perendić (Stubaki), 3. Miličević/Putigna (Pula) i Buić/Orbanić (Pula)

Najmlađi kadeti
Pojedinačno: 1. Zidarić (Pula), 2. Zohil M. (Pula), 3. Terihaj (Samobor) i Medak (Vodovod)
Parovi: 1. Tkalec/Zidarić (Pula), 2. Horvat/Terihaj (Samobor), 3. Crnoja/Belić (Dugo Selo) i Hrnčić/Jurić (MGK Drava Žabnik/Marathon)
Mješoviti parovi: 1. Zidarić/Benko (Pula/TIS), 2. Pulić/Bogović (Vrsar/Malinska Dubašnica), 3. Tkalec/Šakić (TIS/Malinska Dubašnica) i Zohil M./Bernaz (Pula/Brovinje)

Najmlađe kadetkinje
Pojedinačno: 1. Benko (TIS), 2. Schweigert (Donji Miholjac), 3. Šakić (Malinska DUbašnica) i Končar (Bjelovar)
Parovi: 1. Benko/Šakić (TIS/Malinska Dubašnica), 2. Končar/Schweigert (Bjelovar/Donji Miholjac), 3. Miličić/Vidaković (Donji Miholjac) i Bogović/Gašpar (Malinska Dubašnica/Mladost)

Ekipno
Kadeti: 1. TIS, 2. GSTK Zagreb, 3. Pula
Kadetkinje: 1. Pula, 2. STK Zagreb, 3. Stubaki
Najmlađi kadeti: 1. Pula, 2. Samobor, 3. Opatija '08.
Najmlađe kadetkinje: 1. Donji Miholjac, 2. Malinska Dubašnica, 3. Mladost