Starr, Libertas i Aquaestil saznali suparnike

Poznat je i ždrijeb klupskih europskih natjecanja, gdje ćemo ove godine imati tri predstavnika, varaždinski Starr, dubrovački Libertas Marinkolor i dugoreški Aquaestil.

U Ligi prvaka nastupit će Starr, koji je domaćin skupine D. Tu su još španjolska Leka Enea, austrijski Wiener Neustadt i češki El Nino Prag. Klubovi su podijeljeni u četiri skupine po četiri ekipe, a dvije najbolje će proći u drugi dio natjecanja gdje ih čeka osam nositelja.
Libertas Marinkolor će igrati u Europskom kupu, a u smješteni su u skupinu D s talijanskim Marcozzi Cagliarijem i domaćinom skupine austrijskim Linzom. Dva najbolja kluba plasirat će se u sljedeću fazu natjecanja gdje će im se priključiti osam klubova iz Lige prvaka.
Europski kup igrat će i Dugorešanke, a Aquaestil je i domaćin skupine C. Tu su još španjolski Tecnigen Linares, ruski Kazan, portugalski Uniao Sebastianense te mađarski Budapesti Erdert. Dva najbolja kluba proći će u sljedeću fazu natjecanja, gdje će im se priključiti osam klubova iz Lige prvakinja.