Kinezi organiziraju online ljetni kamp za stolnotenisače

China table tennis college je prva profesionalna institucija stolnog tenisa kojeg su zajednički osnovali grad Šangaj i Kineska stolnoteniska federacija.

Svake godine održavaju ljetnu školu za stolnotenisače iz drugih zemalja, a tako će biti i ove godine. Doduše, zbog pandemije COVID-19 cijela nastava ovo ljeto odvijat će se online.
Školovanje će biti od 9. lipnja do 6. srpnja 2021. Prijava je besplatna, a može se prijaviti do 26. svibnja 2021.. Najbolje se prijaviti što prije zbog limitiranog broja polaznika. Ovaj projekt nije za stolnotenisače početnike, a mogu sudjelovati svi između 16 i 25 godina.
- To je prvi put da započinjemo mrežni (online) projekt. I to ograničenog kapaciteta! S tim da će polaznici odabrati po datumu prijave. Cilj našeg projekta je poboljšati tehničku razinu stolnotenisača iz različitih zemalja i proširiti njihove vidike kako bi bolje promovirali zajednički razvoj svjetskog stolnog tenisa - istaknuli su iz China table tennis collegea.
Školovanje će se odvijati u dva dijela. U prvom dijelu studenti će iskusiti trening stolnog tenisa, tečajeve kineskog jezika, tradicionalnu kinesku kulturu itd.
U drugom dijelu, pored internetskih tečajeva, karakteristika projekta je podučavanje kako poboljšati vlastite vještine stolnog tenisa. Moći ćete snimati videozapise utakmica, treninga ili postavljati pitanja nekih tehničkih problema i slati im bilo kada tijekom tih 28 dana. Za rješavanje problema odgovarat će vam profesionalna ekipa trenera.

Za prijavu pošaljite sljedeće materijale e-poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
1. Snimite 2-3 minute videozapis vaših mečeva, treninga stolnog tenisa, gdje ćemo procijeniti vaše vještine.
2. Obrazac s osobnim podacima
3. Kopiju vaše putovnice (stranica s osobnim podacima)
4. Potvrda ili dokument koji dokazuju vaše vještine u stolnom tenisu

Za sve informacije možete ih kontaktirati na sljedeći način:
Kontakt: Ms. Xu
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: +86 21 65507016
Tax:+86 21 65507018

Također, sve informacije se mogu dobiti i na web stranici https://mp.weixin.qq.com/s/iE2oCDZmexixQd7a4iTcrg