Šest hrvatskih trenera pratilo Webinar ETTU-a

ETTU

Europska stolnoteniska federacija je nastavila online edukacije.

U sklopu razvojnog programa ETTU-a, za koji je zadužen Neven Cegnar, u 2021. je održan drugi Webinar pod temom "Profesionalni način vođenja igrača u stolnom tenisu - saznajte i razgovarajte o tome kako to radi", a predavač iz Njemačke bio je Jörg Bitzigeio. Inače, Webinar je opet srušio rekord i to sa 175 sudionika iz 42 zemlje. 
- Sjajna prezentacija s kombinacijom teoretske prezentacije svih elemenata, koji su sastavni dio profesionalnog treniranja igrača, kao i izvrsnim izborom praktičnih i zanimljivih situacija. Posebno bih istaknuo jednu "crticu" iz uvodnog dijela Bitzijevog webinara, ističući kako je profesionalni 'coaching' kontinuirani proces koji nikad ne završava, već se nadograđuje, usavršava i poboljšava tijekom trenerske karijere. Zahvalan sam Jörgu na trudu i kvaliteti njegove prezentacije. Veliko hvala i mom suradniku u provedbi ovog webinara, Sametu Polatu - istaknuo je Neven Cegnar, voditelj razvojnog programa ETTU-a.
Webinar je pratilo i šest hrvatskih trenera, a to su Darko Arapović, Željan Gaćina, Josip Jerković, Filip Jurković, Davor Lončar i Luka Vrančić.