Bandić posjetio naše stolnotenisače i Samsonova

Stolnotenisku dvoranu u Medarskoj posjetio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Razlog je bio susret s jednim od najboljih europskih igrača svih vremena, legendarnim Bjelorusom Vladimirom Samsonovim, koji je već drugi put u kratkom razdoblju došao u našu metropolu gdje trenira s najboljim hrvatskim stolnotenisačima.
Gradonačelnik se zahvalio Samsonovu na dolasku, podsjetio na naša dva nezaboravna asa, Dragutina Šurbeka i Antuna Stipančića, a nakon toga su razmijenili prigodne poklone. Samsonov je gradonačelniku uručio Tibharov reket sa svojim potpisom, a gradonačelnik je velikom Bjelorusu uručio unikatan kišobran, nakon čega su odigrali nekoliko poena. Andrej Gaćina je u ime hrvatske reprezentacije uručio gradonačelniku trenirku izabrane vrste.
Također, stigla je i važna potvrda da će se ubrzo riješiti pitanje klimatizacije u dvorani u Medarskoj. Naime, naši stolnotenisači već dulje vrijeme treniraju u nepodnošljivim uvjetima za vrijeme toplijih mjeseci. Sada će se i to riješiti, unutar dva mjeseca u Medarskoj će biti postavljena klimatizacija te će dvorana biti u funkciji tijekom cijele godine.

Bandic Samsonov Medarska 3

Bandic Samsonov Gacina Medarska 2