Vijesti

Četiri kluba na regionalnom kampu u Novalji

Grad Novalja bio je domaćin regionalnog stolnoteniskog kampa u organizaciji HSTS-a i STK Dalmatinac, koji se održavao od 7. do 12. siječnja 2019. u sportskoj dvorani Novalja.

Ženska reprezentacija na kampu u Varaždinu

Veći dio hrvatske ženske reprezentacije u 2019. krenuo je s zajedničkim kampom, koji se održava u Varaždinu kod STK Starr.

Škorić, Tian i Arapović vodili kamp u Opatiji

Hrvatski stolnoteniski savez nedavno je u Opatiji održao četverodnevni kamp za najmlađe stolnotenisače.

Potrebne informacije u vezi Izborne skupštine

Poziv kojim pozivamo predstavnike Vaše udruge da prisustvuju i sudjeluju u radu sjednice Izborne skupštine Hrvatskog stolnoteniskog saveza za mandatno razdoblje 2019 - 2023., koja će se održati u nedjelju 20. siječnja 2019. godine s početkom u 11 sati u dvorani Kaptol 2 hotela Panorama, Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 9.

Hana Arapović 8. na svijetu, 3. u Europi

Početkom 2019. nije bilo velikih pomaka na svjetskoj rang listi za naše stolnotenisače i stolnotenisačice.

Četiri kluba na kampu u Daruvaru

Grad Daruvar, Daruvarske toplice i STK Daruvar bili su domaćini stolnoteniskom kampu, koji je organizirao STK TIS iz Zagreba u suradnji sa STK Daruvar.

U Dubrovniku održan međunarodni turnir i kamp

Na 2. Međunarodnom otvorenom Božićnom turniru u stolnom tenisu - Dubrovnik 2018. nastupilo 196 sudionika iz 20 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

Branka Batinić posjetila STK Cibalia

U STK Cibalia zadovoljni su proteklom godinom, prva momčad nastavila je natjecanje u Prvoj ligi, druga momčad nastupa u Drugoj ligi, a oformljena je i treća momčad koja se natječe u županijskoj ligi.

Prijedlog izmjena i dopuna statuta za Izbornu skupštinu

Odlukom Izvršnog odbora Izborna skupština HSTS-a bit će održana 20. siječnja 2019. u 11 sati u hotelu Panorama (Trg Krešimira Ćosića 9, Zagreb). 

Čestit Božić i sretna nova godina!

Čestit Božić i sretnu novu godinu želi vam Hrvatski stolnoteniski savez!

cestitka hsts 2017

Tian Yuan i Sun Jiayi na Linz u četvrtfinalu ETTU Cupa

Francuski Grand-Quevilly, za koji igraju naše Tian Yuan i Sun Jiayi, izborile su četvrtfinale ETTU Cupa, a sljedeći suparnik bit će im austrijski Linz, koji je bio treći u skupini D Lige prvakinja.

GSTK Zagreb svečano obilježio 70 godina

Gradski stolnoteniski klub Zagreb sinoć je proslavio 70 godina postojanja.