Istočna Slavonija

Kategorija: Istočna Slavonija

Istočna Slavonija

Važna napomena: Odlukom Izvršnog odbora HSTS-a 6.9.2023. susrete 2. i 3. lige osiguravaju domaćini iz svojih redova. Ekipa koja zatraži licenciranoga suca od NK, obavezna je platiti suca i nadoknaditi eventualne putne troškove.

Propozicije 2.HL preuzimanje

Propozicije 3.HL preuzimanje

Pravilnik o radu regija preuzimanje

Kategorija: Istočna Slavonija

Na turniru u Nuštru nastupilo 150 igrača iz 25 klubova

Šestu godinu uzastopce STK Nuštar je organizirao memorijalni turnir Nuštar 2019., povodom Dana obrane i dana Općine Nuštar, kojem su pokrovitelji bili Općina Nuštar i Ministarstvo Hrvatskih branitelja RH..

Kategorija: Istočna Slavonija

U organizaciji STK Nuštar održan 2. kadetski turnir u sklopu 26. memorijala Andrija Andabak

Stolnoteniski klub Nuštar bio je organizator 2. kadetskog turnira u sklopu obilježavanja 26. memorijala Andrija Andabak.

Kategorija: Istočna Slavonija

Više od 70 natjecatelja na 1. Donji Miholjac Open

STK Donji Miholjac organizirao je svoj 1. Donji Miholjac Open 2019 turnir u nastavno sportskoj dvorani OŠ August Harambašić.

Kategorija: Istočna Slavonija

Međunarodni turnir Cibalia kids Open 2018

Po povratku s tjednog pozivnog kampa u Privlaci, a prije odlaska na međunarodni stolnoteniski kamp na Pagu, STK Cibalia je organizirala Cibalia kids Open 2018. za djevojčice i dječake te na taj način dali doprinos u proslavi Dana grada Vinkovaca.

Kategorija: Istočna Slavonija

Regionalni kamp u Privlaci okupio tridesetak mladih stolnotenisača

Stolnoteniski klub Privlaka, u suradnji s regionalnim centrom, općinom Privlaka i Osnovnom školom Stjepana Antolovića, organizirao je sedmodnevni regionalni kamp, koji je okupio 28 mladih stolnotenisača i stolnotenisačica.