PIG regija

Kategorija: PIG regija

PIG regija

Važna napomena: Odlukom Izvršnog odbora HSTS-a 6.9.2023. susrete 2. i 3. lige osiguravaju domaćini iz svojih redova. Ekipa koja zatraži licenciranoga suca od NK, obavezna je platiti suca i nadoknaditi eventualne putne troškove.

Propozicije 2.HL preuzimanje

Propozicije 3.HL preuzimanje

Pravilnik o radu regija preuzimanje

Kategorija: PIG regija

Prezentirana knjiga o 35 godina STK-a Poreč i 20 godina STK-a Višnjan

U restoranu Asian Street Food u Poreču uz prisustvo nekolicine samo starih članova kluba održana je prezentacija knjige povodom 35 godina STK Poreč i 20 godina STK Višnjan.

Kategorija: PIG regija

U Novigradu održan jednodnevni trening kamp

Proteklog vikenda u novoj sportskoj dvorani u Novigradu održan je 7. po redu, ljetni stolnoteniski kamp za najmlađe stolnotenisače i stolnotenisačice Novigrada.

Kategorija: PIG regija

Priznanje za STK Jadran

Na svečanosti “Dan porečkog sporta“, koja se ove godine održala u porečkom kazalištu, proglašeni su najbolji za 2022. godinu. 

Kategorija: PIG regija

U Poreču održan županijski stolnoteniski kamp

U organizaciji Stolnoteniskog Saveza Istarske županije i Stolnoteniskog kluba “Jadran“ iz Poreča u srijedu 12.10., održan je stolnoteniski kamp za mlađe uzraste.

Kategorija: PIG regija

U Opatiji održan međunarodni kamp i turnir

U Opatiji je od 26. lipnja do 2. srpnja održan već tradicionalni međunarodni kamp u organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza i STK Opatija '08 u sklopu kojeg se posljednja dva dana igrao 6. međunarodni turnir Opatija Open.