Mladost namučila dr. Časla, neizvjesno u Dugoj Resi

ITTF

Prvakinje su pobjedom otvorile sezonu, na domaćem terenu u Dedićima dr. Časl je s 3:1 bio bolji od Mladosti, iako to nije bio tako jednosmjeran meč.

Mogao se susret dodatno zakomplicirati, pogotovo nakon što je Ćosić nadigrala Srebrnjak s 3:0 i izjednačila na 1:1. Potom je Borovec zamalo iznenadila Đurak Blažičević, novo pojačanje Mladosti je vodila 2:0 protiv iskusnije igračice dr. Časla. No, Đurak Blažičević je uspjela okrenuti susret u svoju korist (-6, -7, 6, 2, 10). Za kraj je Cakol, povratnica u redove prvakinja, upisala i drugu pobjedu u meču za konačnih 3:1.
Varaždin je slavio u gostima kod oslabljenog TIS-a (3:0), kojem su priliku dobile Lončarević i Benko. Neizvjesnost je trajala do prvog susreta no nakon što je Vignjević, novo pojačanje gostujuće ekipe, s 3:2 svladala Vukelić, Varaždinke su slavile u sljedeća dva meča bez izgubljenog seta.
Istarski derbi pripao je, kao i lani, Vrsaru. Domaća ekipa nastupila je u najjačem sastavu te su pružili prilično uvjerljivu partiju protiv Pule (3:1). Sve mečeve u svoju korist igračice Vrsara su riješile s 3:0. Domaće je predvodila Slovenka Fajmut, koja je ostvarila dvije pobjede, jednu je ostvarila Rioža, dok je jedinu pobjedu za Pulu osigurala Popec u susretu s Vidaković (3:2).
Zanimljiv dvoboj igrao se u Dugoj Resi, gdje je Aquaestil s 3:2 slavio nad novakom u ligi, Zagrebom. Dugorešanke su povele na krilima Han Vukelje, a potom su Zagrepčanke izjednačile nakon što je Tubikanec okrenula 1:2 protiv povratnice Rakovac (-7, 8, -5, 6, 9). Na 2:1 povisila je Bardač pobijedivši Smailji 3:1. Neizvjestan je bio i meč Han Vukelje i Tubikanec, unatoč 3:0 za igračicu iz Duge Rese. Tubikanec je u prvom setu vodila 7:2 i propustila tri set lopte, dok je sljedeća dva seta izgubila s 11:9 i 11:9. No, iskusna Han Vukelja je sve riješila u svoju korist, a pobjedu je potvrdila Rakovac s 3:0 svladavši Rebić.
Bjelovar je upisao prvu pobjedu ove sezone i to na gostovanju kod Požege (3:1). Domaća ekipa je bolje otvorila, Raguž je s 3:1 pobijedila Grgić. Preokret je krenuo preko Ramić, koja je s 3:1 svladala Murat. Bjelovar je poveo preko Štrige nakon što je okrenula 1:2 (5, -9, -6, 10, 5) protiv Alviž, a dva boda za gošće potvrdila je Ramić pobijedivši s 3:2 (3, 8, -7, -6, 3) Raguž.