Obavijest u vezi registracija za novu sezonu

Prijelazni rok za sezonu 2020./21. počinje 1. kolovoza 2020. i traje do 17. kolovoza 2020. (vrijedi žig pošte).

U vremenu od 15. srpnja 2020. do 31. srpnja 2020. igrači su obavezni obavijestiti klub da sljedeću sezonu neće nastupati za klub. Klub je u obavezi igračima, koji odlaze iz kluba, do 10. kolovoza 2020. dostaviti obavijest da li je potrebno podmiriti troškove odštete za odlazak iz kluba. Mole se igrači da obavijest o odlasku iz kluba dostave i na e-mail HSTS-a Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na e-mail Damira Belaja Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Visina odštete određuje se sukladno Pravilniku o registraciji HSTS-a, a visina boda iznosi 7 (sedam) kuna.
Obrasci za registraciju klubova, zajedno s iskaznicama članova klubova, dostavljaju se Damiru Belaju na adresu Ulica hrvatskih branitelja 2c, 42 000 Varaždin.
Molim klubove koji neće imati odlazaka i dolazaka igračica ili igrača da zahtjeve za registraciju pošalju i prije završetka prijelaznog roka kako bi se što brže mogle obaviti registracije jer se prelazi na novu aplikaciju za registraciju klubova i igrača. Naime, HSTS je u suradnji s tvrtkom Domena.com razvio aplikaciju koja bi u budućnosti trebala olakšati i ubrzati registraciju klubova i igrača, kao i još neke druge mogućnosti, te vas molimo za razumijevanje u ovom prijelaznom razdoblju dok aplikacija u potpunosti ne bude operativna i optimizirana.
Na internet stranici HSTS-a nalazi se i novousvojeni Pravilnik o registraciji HSTS, a sve potrebne obavijesti možete dobiti od Damira Belaja na broj mobitela 098 646 007.

DODATNA OBAVIJEST
Klubovi su kontinuirano u obavezi na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostaviti skenirane potvrde o obavljenim liječničkim pregledima za svakog natjecatelja ili skeniranu natjecateljsku ispravu na kojoj je vidljiv posljednji lječnički pregled kako bi podaci bili ažurirani u aplikaciji HSTS-a.
Klubovi čiji natjecatelji neće imati pravovaljanu dokumentaciju o obavljenom lječničkom pregledu i koja je ažurirana u aplikaciji Saveza neće moći nastupati na natjecanjima pod ingerencijom HSTS-a. 

Damir Belaj,
Predsjednik Registracijske komisije