Velik uspjeh delegacije HSTS-a, Munivrana opet dopredsjednik ETTU-a

cengic munivrana pospisVelik uspjeh za hrvatsku delegaciju na pojedinačnom Europskom prvenstvu u Budimpešti. Naime, na izbornom kongresu ETTU-a Ivo Goran Munivrana je aklamacijom reizabran za dopredsjednika krovne europske stolnoteniske organizacije, a u izborima su sudjelovali i predsjednik HSTS-a Zlatko Pospiš i direktor HSTS-a Renato Čengić. Također, dosadašnji predsjednik ETTU-a Ronald Kramer dobio je novi četverogodišnji mandat. 

cengic persson pospis

Dvoje naših predstavnika poduprijeli su i stolnotenisku legendu Šveđanina Jorgena Perssona koji je ušao u odbor direktora ETTU-a. Iznenađenje je neuvrštavanje predstavnika Rusije, biznismena koji je mogao donijeti značajna sredstva u stolni tenis.
Također, HSTS je dobio velike pohvale za uspješno i u povijesti najbolje organizirano omladinsko Europsko prvenstvo, koje se održalo u Zagrebu ove godine te ima velike šanse dobiti organizaciju Europskog prvenstva veterana 2019. godine. Riječ je o natjecanju koje broji i do 4000 natjecatelja, funkcionera...
Inače, grad Cluj-Napoca dobio je domaćinstvo omladinskog prvenstva za 2018. godinu. U konkurenciji su bili Češka i Rumunjska, a ETTU se odlučio za potonje.