Hana Arapović osvojila još jednu broncu u Srbiji!

Hana Arapović opet se našla na postolju u Beogradu.

Nakon što je bila treća u ekipnom dijelu ITTF turnira Serbia Open, hrvatska kadetkinja je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila još jednu brončanu medalju. Na putu do postolja svladala je Mađaricu Tanacs (3:1), Slovakinju Vinczeivu (3:0), Ruskinju Hurcilavu (3:0) i Indijku Manjunath (3:0), da bi je zaustavila godinu dana starija poljska Kineskinja Zhao Ziyi (3:1).
Također, naša predstavnica je bila blizu medalje i u paru s Grkinjom Papadimitriou, ali u četvrtfinalu su ih zaustavile Kineskinje Ding Zige i Zhang Yunhan (3:1), koje su i osvojile turnir.
Inače, to je Hani četvrta medalja u proteklih dva tjedna, srebro i broncu je osvojila na varaždinskom Croatia Openu, a tome je pridodala i dvije bronce u Beogradu.

Pojedinačno
Osmina finala: Arapović (Hrv) - Khurtsilava (Rus) 3:0 (7, 6, 7), četvrtfinale: Arapović (Hrv) - Manjunath (Ind) 3:0 (6, 10, 8); polufinale: Arapović (Hrv) - Zhao Ziyi (Kin) 1:3 (-5, 9, -8, -8)

Parovi
Osmina finala: Arapović/Papadimitriou (Hrv/Grč) - Baskar/Gajendran (Ind) 3:1 (3, -7, 9, 9); četvrtfinale: Arapović/Papadimitriou (Hrv/Grč) - Ding Zige/Zhang Yunhan (Kin) 1:3 (10, -3, -10, -8)

arapovic srbija2018 bronca ekipno