Zajedničke pripreme mladih stolnotenisačica

Izbornik kadetkinja Darko Arapović proteklih dana u Domu Lovro Ratković okupio je na zajednčkim pripremama dio ponajboljih mladih hrvatskih stolnotenisačica.

Bilo je tu igračica od mlađih kadetkinja do juniorki, praktički po četiri najbolje u omladinskim kategorijama, poneka seniorka, a sudjelovale su i neke mlade igračice zagrebačkih klubova. Treniralo se dva puta dnevno po tri sata, a na kraju su djevoke imale i testiranje. Na treninzima su bile Marta Vukelić, Klara Bardač, Zara Ilić, Ivana Grgić, Gabrijela Alviž, Mia Šćepanović, Marta Jurčević, Lea Brnić, Hanna Lončarević, Ivona Štriga, Marla Vidaković, Sena Smailji, Zrinka Rebić, Tamara Nakić, Ivana Tubikanec i Karla Franović.
- Međuostalim, obavili smo testiranje motoričkih sposobnosti po testovima koji su pristigli iz ITTF-a, a nastojat ćemo da se ovakva okupljanja održavaju što ćešće, doduše u nešto skraćenom obliku, i tako sve do EP-a. To su sve djevojke koje pratimo i koje su selektirane, a lista će se sigurno proširivati. Na takav način se radi u Austriji, Švicarskoj i Luksemburgu, gdje sam u posljednje vrijeme sudjelovao na sličnim kampovima te se trudim prenijeti znanje s tih međunarodnih kampova. Sve je odrađeno uz pomoć Saveza i HASTK Mladost - zaključio je Arapović.
Na treninzima je bila vrlo dobra atmosfera, uostalom nakon napornih treninga 'pala' je i zajednička fotografija u stilu Epic Broza ili Marcela Brozovića, koji slovi za najboljeg stolnotenisača među Vatrenima.