Sjeverna Hrvatska

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

Prezentacija stolnog tenisa u OŠ Svibovec

U Osnovnoj školi Svibovec održana je prezentacija stolnog tenisa u sklopu školskog projekta Vježbaonica, a istu su održali predstavnici STK Starr i Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin Ronald Ređep i Zeng Jia.

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

Dražen Korent novi predsjednik Međimurskog saveza

Dražen Korent novi je predsjednik Međimurskog stolnoteniskog saveza kako prenose Međimurske novine. U prostoriji vijećnice Općine Šenkovec u Šenkovcu uspješno je održana redovna izborna Skupština Međimurskog stolnoteniskog saveza gdje je bilo nazočno 11 predstavnika udruga, s tim da su Hodošan i Mihovljan imali pravo na dva glasa.

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

Starr poziva profesionalce i amatere na 7. VzPong

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin u subotu i nedjelju, 26. i 27. kolovoza, održat će se turnir za amatere i profesionalce 7. VzPong.

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

Starrovci posjetili mlade stolnotenisače u Beretincu

Škola stolnog tenisa kluba Starr u Beretincu, koja djeluje u sklopu projekta Regionalni stolnoteniski centar Varaždin, uspješno radi zahvaljujući razumijevanju općine Beretinec.

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

Starr gostovao u Breznici i Brezničkom Humu

U okviru projekta Regionalni stolnoteniski centar u Brezničkom Humu održana je prezentacija stolnog tenisa za 200-tinjak polaznika tamošnje osnovne škole, koji su potom popunili upitnik o zainteresiranosti za ovaj popularni sport.

Kategorija: Sjeverna Hrvatska

STK Zagorec poziva na 16. turnir Krapina 2017. - memorijal Jurica Spaček

Stolnoteniski klub Zagorec Krapina poziva sve zainteresirane na 16. otvoreni turnir Krapina 2017. - memorijal Jurica Spaček.