Varaždin prekinuo niz TIS-a, slavlje Malinske i Hodošana

Dr. Časl je i nakon 7. kola HEP Superlige nastavio svoj niz (7-0), a u stopu ih prate Aquaestil (6-1) i TIS (6-1), koji je nakon ovog kola upisao i prvi poraz ove sezone.

Taj prvi poraz nanio im je Varaždin koji drži četvrto mjesto s omjerom 5-2. Malinska Dubašnica i Mladost su s 3-4, Pula i Hodošan s 2-5, Vrsar je deveti s 1-6, a Bjelovar posljednji bez pobjede (0-7).
Svakom nizu dođe kraj, a TIS-ovom je stigao u 7. kolu. Za to se pobrinuo Varaždin koji je u slavio 3:1. Ipak, otvaranje je pripalo Zagrepčankama, Cakol je s 3:1 bila bolja od Malobabić, no to je bilo sve od domaće ekipe. Petek je s 3:0 svladala Zajec, Franović je s 3:1 nadigrala Švarc, a za kraj Petek je s 3:1 pobijedila Cakol. Malinska Dubašnica je treću pobjedu ove sezone ostvarila nad Pulom (3:0). Jazbec je s 3:1 pobijedila Arapović, Šantek je s 3:2 (10, -12, -9, 8, 9) bila bolja od Tofant, a Maglićić s 3:0 od Zajec.
Aquaestil je bez većih problema slavio kod Vrsara (3:1). Jedinu pobjedu za domaću ekipu ostvarila je Jurčević koja je s 3:0 bila bolja od Stepinac. Sve ostale susrete Dugorešanke su lagano riješile u svoju korist, Han Vukelja i Pavlović su do kraja ispustile set.
Još uvjerljiviji je bio dr. Časl koji je s 3:0 slavio nad Mladosti. Tubikanec, Srebrnjak i Đurak su u ekpresnom roku osvojile nova dva boda. Hodošan je do druge pobjede ove sezone stigao u gostima kod Bjelovara (3:0). Poljak, Fajmut i Vukelić isustile su set u cijelom susretu te trenutno drže osmo mjesto s istim učinkom kao i sedmoplasirana Pula.