Prijave za Cibalia kids Open 2019.

Povodom dana Grada Vinkovaca održat će se otvoreni stolnoteniski turnir 'Cibalia kids Open 2019' za djevojčice i dječake.

Natjecanje će biti održano u organizaciji STK Cibalia i to u subotu 6. srpnja 2019. s početkom u 9 sati u športskoj dvorani Fitness centra Zara, K. Zvonimira 48, Vinkovci. Natjecanje će se odigrati pojedinačno u nekoliko kategorija i to odvojeno djevojčice i dječaci (klinci do 8 g, najmlađi kadeti/kadetkinje do 10 g, mlađi kadeti/kadetkinje do 12 g, kadeti/kadetkinje do 14 g.).
- Za ovaj dječji turnir očekujemo jaku konkurenciju, fer borbu, športske nagrade za najbolje, a za sve prisutne osim dobre atmosfere i druženja (uključujući trenere i roditelje) te sendviči, sokovi, grickalice... Kotizacija za sve kategorije iznosi 30 kuna po igraču. S radošću očekujemo Vaše prijave i dolazak - istaknuo je Danijel Jelinek, predsjednik organizacijskog odbora.
Prijaviti se može putem mobitela +385 97 792 8909 Davor Lončar ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a najkasnije do srijede 3. srpnja 2019. do 12 sati.

PROPOZICIJE OTVORENI STOLNOTENISKI TURNIR POVODOM DANA GRADA VINKOVACA
„CIBALIA KIDS OPEN 2019“

1. ORGANIZATOR turnira je Stolnoteniski klub „Cibalia“ Vinkovci, a turnir se održava u sklopu manifestacije Dani Grada Vinkovaca

2. MJESTO i VRIJEME: Turnir će se odigrati 06.srpnja 2019. godine (subota)
u dvorani Fitness centra „Zara“, K. Zvonimira 48 (preko puta Interspara) s početkom u 09:00 sati.

3. DISCIPLINE koje će se igrati na turniru:
Pojedinačno i posebno za djevojčice i dječake

A. kategorija KLINCI 2010. i mlađi
B. kategorija NAJMLAĐI KADETI/KADETKINJE 2008. i mlađi
C. kategorija MLAĐI KADETI/KADETKINJE 2006. i mlađi
D. kategorija KADETI/KADETKINJE 2004. i mlađi

PRAVO NASTUPA na turniru imaju svi na vrijeme prijavljeni igrači/ice (registrirani i neregistrirani) koji su uplatili kotizaciju.
Igrači/ce mogu nastupiti samo u jednoj disciplini .
Za održavanje pojedine kategorije potrebna je prijava minimalno 4 natjecatelja.
Sva pravila vezana za discipline odnose se i na natjecatelje iz inozemstva.

4. NAČIN IGRANJA: igrači/ce će biti razvrstani po skupinama (broj i veličina grupa ovisiti će od broja prijavljenih igrača), gdje se sastaju svako sa svakim i igraju na tri dobivena seta. Prvoplasirani i drugoplasirani iz grupe nastavljaju natjecanje klasičnim KO sustavom. Ukoliko za određenu kategoriju ne bude dovoljno natjecatelja (4), igrača/cu se prebacuje u stariju kategoriju. Turnir će se odigrati na 4 ili više stolova ovisno o broju prijava i to s natjecateljskim plastičnim lopticama bijele boje.

5. PLASMAN u grupama se određuje brojem osvojenih bodova. Ako dvoje ili više igrača osvoji jednak broj bodova plasman će se odrediti samo iz rezultata međusobnih susreta igrača s osvojenim istim brojem bodova.

6. Organizator će osigurati sudačku službu za polufinale i finale pod rukovodstvom licenciranog sudca.

7. PRIJAVE. Prijava natjecatelja može se obaviti najkasnije do srijede 03.07.2019. do 12.00 sati.
- prijave i informacije su dostupne:
Na mobitel +385 97 792 8909 Davor Lončar ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

8. KOTIZACIJA: za natjecanje uplaćuje se organizatoru na žiro račun broj HR3524840081105187940, otvoren u RBA - Raiffeisen Bank Hrvatska, a iznosi 30 kuna po igraču za sve kategorije. U kotizaciju je uključen sendvič, piće, grickalice. Najboljim natjecateljima pripadaju i športska odličja.

9. NAGRADE: Organizator će nagraditi športskim odličjima 4 prvoplasirana natjecatelja u svim kategorijama.

10. Svi igrači nastupaju na vlastitu odgovornost pa im se preporuča da prethodno obave liječnički pregled.

11. PROPOZICIJE: pravo tumačenja propozicija te eventualne izmjene sustava natjecanja na turniru ima Organizacijski Odbor uz raniju konzultaciju sa trenerima i natjecateljima.

Danijel Jelinek
Predsjednik organizacijskog odbora