Branka Batinić posjetila STK Cibalia

U STK Cibalia zadovoljni su proteklom godinom, prva momčad nastavila je natjecanje u Prvoj ligi, druga momčad nastupa u Drugoj ligi, a oformljena je i treća momčad koja se natječe u županijskoj ligi.

Osim ligaških natjecanja mlađe kategorije djevojčica i dječaka uspješno nastupaju na turnirima, broj djece u stolnoteniskoj školi stalno se povećava, a i veteranska momčad je vrlo aktivna.
Vinkovčani su posebno ponosni na tri organizirana turnira u 2018., već tradicionalni međunarodni Vinkovci open koji je početkom rujna okupio oko 140 igrača iz svih okolnih zemalja, Memorijal dr. Goran Grizelj, posvećen prerano preminulom vinkovačkom stolnotenisaču i liječniku, te prvi Cibalia kids na kojemu se natjecalo oko 70 djevojčica i dječaka te tako uveličalo proslavu dana Grada Vinkovaca.


Kao točka na 'i' protekle uspješne godine STK Cibalia posjetila je ponajbolja hrvatska stolnotenisačica Branka Batinić. Svjetski poznata Vinkovčanka posjetila je svoj rodni grad i STK Cibalia te pritom iskazala podršku i odala priznanje klubu na gotovo desetogodišnjem radu. Pritom se razgovaralo oko moguće suradnje Branke Batinić i STK Cibalia, gdje je ona istaknula kako je voljna pomoći klubu iz svoga rodnog grada. Predloženo je organiziranje međunarodnog stolnoteniskog kampa za mlađe kategorije, a u čemu će pomoći i Batinić, pogotvo jer trenutno živi u Švedskoj gdje trenira najmlađe kategorije. U svakom slučaju Batinić će pomoći vinkovačkom stolnom tenisu, sportu koji joj je puno toga dao i svrstao je u legende ovoga sporta.