Kamp u Svetom Martinu za mlađe kadete

Stolnoteniski kamp za mlađe kadete i kadetkinje održava se u sportskoj dvorani LifeClass termi Sveti Martin.

Hrvatski stolnoteniski savez organizirao je kamp, koji traje od 31. svibnja do 3. lipnja, a na kojem sudjeluju mladi i perspektivni stolnotenisači i stolnotenisačice (godište 2006. i mlađi). Izbor je napravljen prema rang listi mlađih kadeta i mlađih kadetkinja od 7. svibnja 2018.
Voditelj kampa je Ronald Ređep, a stručni rad u dvorani organiziraju treneri Goran Radanović i Zdenko Prskalo, dok je za pedagoški nadzor zadužena  sportska psihologinja Martina Milošević.
- U Svetom Martinu se po prvi puta održava regionalni stolnoteniski kamp u organizaciji HSTS-a i Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin, kojeg vodi Ronald Ređep uz domaćine LifeClass terme Sveti Martin. Na kampu su mladi stolnotenisači i stolnotenisačice do 12 godina odnosno uzrast mlađih kadeta i mlađih kadetkinja, a uz njih imamo i troje gostiju iz Srbije. Pozvali smo još i mlade igrače iz Mađarske i Austrije, ali oni nažalost nisu mogli doći. Naša ideja je da ovaj kamp bude još veći i jači, pogotvo igračima iz regije, kako bi što više mladih igrača i njihovih trenera zajedno trenirali i razmijenjivali iskustva - istaknuo je Renato Čengić, direktor HSTS-a.

kamp mlkadeti svmartin2018 2

kamp mlkadeti svmartin2018 1