Odličan trodnevni kamp u Malinskoj

STK MALINSKA DUBAŠNICA

U Malinskoj se proteklih dana održavao kamp na kojem su bili igrači i igračice iz nekoliko hrvatskih klubova. Točnije, na kampu su sudjelovali 33 igrača i igračice iz Malinske, Varaždina i Zagreba od najmlađih kadeta do seniora.

Domaćin STK Malinska Dubašnica pozvala je u goste igrače iz klubova s kojima najviše surađuju te cijelu mušku kadetsku reprezentaciju. Nakon kampa održao se i i Božićni-novogodišnji turnir, a u konkurenciji seniora najbolja je bila Ivana Malobabić svladavši Jakova Jakelića s 3:0. Treće mjesto podijeli su Lovro Zovko i Ivor Ban. U konkurenciji kadeta najbolji je bio Ivan Bogović svladavši u finalu Adriana Šakića s 3:2. Treće mjesto pripalo je Mateju Faležiću i Dominiku Lesici. U konkurenciji veterana prvo mjesto uzeo je Čedomir Miler, drugi je bio Antun Plivelić, treći Nenad Šabalja, a četvrti Vibor Olivari. Osvajači odličja nagrađeni su slatkim paketom i buteljom Vrbničke žlahtine. Inače, STK Malinska Dubašnica je snosila troškove smještaja za sve sudionike.


- Jedino što smo se trebali pobrinuti je kako doći do Malinske. Domaćin nam je osigurao fantastične uvjete, a u petak, nakon popodnevnog treninga, imali smo i završnu feštu u konobi Bracera. Zahvaljujemo se domaćinu na pozivu i odličnom kampu, a dogovorili smo se da ćemo se vidjeti i 2018. godini  - istaknuo je Željan Gaćina, izbornik kadeta.

Popis sudionika
Zagreb (Filip Borovnjak, Karlo Franjčec, Jakov Jakelić, Petar Znika, Lovro Zovko)
Tis (Ida Jazbec, Hanna Lončarević, Bruno Petek)
Varaždin (Ivana Malobabić, Tena Kovaček, Bojana Poljak, Lucija Sitar)
Mladost (Ivor Ban)
Malinska-Dubašnica (Mateja Arlović, Nikola Baša, Matej Lacković, Mateja Magličić, Ema Marn, Leonardo Šplehar i svi igrači iz mlađih kategorija).