Vijesti

Japanci svladali Pavlović i Betancora

Na Olimpijskim igrama mladih krenula su i ekipna natjecanja, a hrvatska predstavnica Andrea Pavlović i Argentinac Martin Betancor poraženi su na startu skupine A od Japanaca Miu Hirano i Tomokazu Harimota s 3:0.

Tamara Boroš diplomirala na Kineziologiji u Splitu

Proslavljena hrvatska stolnotenisačica Tamara Boroš, nekad 2. igračica svjetske rang liste i jedina igračica izvan Azije koja je u zadnjih 25 godina osvojila medalju u ženskom singlu na svjetskom prvenstvu, u četvrtak, 11. listopada 2018., je diplomirala na specijalističkom diplomskom stručnom studiju kineziologije na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Na petom turniru Nuštar Open sudjelovalo 130 igrača

Peti stolnoteniski turnir Nuštar Open održan je u znak sjećanja na početak listopada 1991. godine kada je Općina Nuštar doživjela najveća stradanja u Domovinskom ratu, okupaciju mjesta Cerića i Marinaca te herojsku obranu Nuštra.

Dr. Časl kreće u obranu europskog naslova

Kreće stolnoteniska Liga prvakinja, u kojoj će hrvatski klub Dr. Časl braniti titulu prvaka.

Dr. Časl uvjerljiv, porazi Starra i Slavonaca

Ekipa Dr. Časla pobjednik je prvog turnira Srednjoeuropske Superlige, koji se igrao u Zagrebu. Prvog dana svladali su Krumlov sa 7:0, a u srijedu su nadigrale i Szekszard sa 6:1. Drugi turnir igrat će se u Češkoj, a ukupni pobjednik bit će slobodan u četvrtfinalu.
Regija Slavonija i Baranja upisala je i drugi poraz na turniru u Stockerau. Nakon što su prvog dana poraženi od Stockeraua (6:3), u srijedu ih je pobijedio i Vydrany sa 6:1. Drugi turnir igrat će se u Slovačkoj. LifeClass RC Starr prvog dana je svladao U 23 reprezentaciju Češke (6:2), da bi ih u srijedu u neizvjesnom susretu svladala U 23 reprezentacija Slovačke (6:4). Drugi turnir igrat će se u Slovačkoj. 

Dr. Časl - Szekszard 6:1
Ni Xia Lian/Yu Fu - Paskauskiene/Madarasz 3:0, Ni Xia Lian - Bailint 3:0, Yu Fu - Bilenko 3:0, Li Jie - Madarasz 2:3, Yu Fu - Bailint 3:0, Ni Xia Lian - Madarasz 3:0, Li Jie - Bilenko 3:1

Regija Slavonija i Baranja - Vydrany 1:6
Banek/Zovko - Lelkes/Novota 0:3, Martkoić - Novota 0:3, Zovko - Lelkes 2:3, Banek - Peko 3:2, Zovko - Novota 2:3, Markotić - Peko 1:3, Banek - Lelkes 1:3

LifeClass RC Starr - U 23 Slovačka 4:6
Ređep/Runjić - Brat/Španik 2:3, Amiri Nia - Kalužny 2:3, Ređep - Zelinka 1:3, Runjić - Španik 3:2, Ređep - Kalužny 1:3, Amiri Nia - Brat 3:2, Runjić - Zelinka 3:0, Ređep - Brat 3:1, Runjić - Kalužny 2:3, Amiri Nia - Zelinka 1:3

casl szekszard 2018

Pobjede Dr. Časla i Starra, poraz Slavonaca

Hrvatska će i ove godine imati tri predstavnika u Srednjoeuropskoj Superligi.

Pavlović zaustavljena u skupini na omladinskim OI

Hrvatska stolnotenisačica Andrea Pavlović završila je četvrta u skupini na omladinskim Olimpijskim igrama, koje se održavaju u Buenos Airesu.

Dominik Zeljko presudio i Donatu, Aleks Krstevski Splitu

Najzanimljivje u 2. kolu HEP Superlige stolnotenisača bilo je Slavonskom Brodu i Splitu.

Ni Xialian debitirala u HEP Superligi s 55 godina

Derbi kola HEP Superlige stolnotenisačica igrao se u Varaždinu gdje je gostovao prvak Dr. Časl.

Majić: Očekujem rekordan memorijal Matija Gregić

Sljedeći vikend, 13. i 14. listopada, svi stolnoteniski putevi vodit će u Osijek.

Pavlović u Buenosu Airesu na omladinskim OI

Od 6. do 18. listopada u Buenos Airesu održavat će se 3. omladinske Olimpijske igre, na kojima će nastupati i naša Andrea Pavlović, a vodit će je izbornik juniorki Nikica Vukelja.

Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo!

Hrvatska muška reprezentacija plasirala se na ekipno Europsko prvenstvo, koje će se od 3. do 9. rujna 2019. igrati u Nantesu.